Commentaren: 4
 • #4

  Elke (donderdag, 28 maart 2024 18:59)

  Ilka Nolens is absoluut een top optometrist!
  Haar expertise en professionaliteit zijn van het hoogste niveau. Ik waardeer haar grondige oogonderzoeken. Haar vriendelijkheid en geduld maken elk bezoek aan haar praktijk aangenaam en geruststellend. Ik kan Ilka Nolens ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige oogzorg.

  Op haar advies kochten we vorig jaar de nieuwste glazen Miyosmart. Na 1 jaar zijn de ogen van mijn zoon eindelijk stabiel gebleven! Bedankt, Ilka!

 • #3

  Jean en Hilde Lorquet-Doucé (woensdag, 24 januari 2024 20:52)

  Ilka draagt haar hart op de juiste plaats. Zij combineert haar kennis en passie voor haar vak met een bijzondere fijngevoeligheid voor de persoon voor haar!
  Je vertrekt er met een perfect gecorrigeerd zicht en krijgt er een fijn gevoel van begrepen en gerespecteerd zijn bovenop. Grote klasse, waarvoor hartelijk dank!

 • #2

  Lieve Indesteege (maandag, 27 maart 2023 13:37)

  Na meer dan een jaar grote zorgen rond achteruitgaand zicht, angstig gemaakt en niet geholpen bij de oogarts en weer maar eens verwezen voor een nieuwe dure aangepaste bril en contactlenzen, die geen oplossing brachten, kwam ik via via bij Ilka terecht.
  Een godsgeschenk bleek achteraf !
  Ze stelde me gerust, ik voelde me dadelijk op mijn gemak.
  Ze nam uitgebreid tijd om mijn ogen te onderzoeken, ze wist waar ze over sprak, zeer deskundig. Ze was eerlijk en gaf aan dat er een onderliggend probleem was (ze zag ook cataract ) dat door een oogarts bekeken moest worden want dat de ogen in orde waren maar ze mij geen bril kon uitmeten waardoor ik beter zou zien. Ze verwees me naar een oogarts die haar werk ook met hart en ziel deed. Ik bleek een vergevorderde cataract te hebben. Nu 2 oogingrepen verder, kan ik terug schitterend zien zowel ver als kortbij, zonder bril of lenzen.
  Echt dankjewel, Ilka.

 • #1

  Steven Readysetgo (donderdag, 09 februari 2023 10:33)

  ilka, heeft onze dochter goed geholpen met haar oogjes. Zij heeft Astigmatisme en dankzij Ilka maken we ons minder zorgen daarover. We houden het in de gaten.